bingocams mobile app


Bingo aanbiedersNu €5 gratis!


trendiebingo actie

Bingokaarten

Gratis bingokaarten maken


gele bingokaarten uitprintengroene bingokaarten afdrukkenblauwe bingokaarten printenbruine bingokaarten grijze bingokaarten makenoranje bingokaarten laten maken op bingokaarten.netpaarse bingokaarten gratis makenroze bingokaarten 75 ballen turquoise bingo kaart

Op onze website kan je gratis bingokaarten maken. Je kunt op een gewenste kleur bingokaart klikken om deze vervolgens te printen. Deze service bieden wij gratis aan en je kunt onbeperkt bij ons printen. Voel je dus vrij om meerdere bingokaarten af te drukken om thuis gezellig bingo te spelen.

Bingokaarten


Bingo is een kansspel waarbij iedere speler kienkaarten krijgt. Op de kaarten staan cijfers die weggestreept moeten worden, wanneer het cijfer is genoemd. De speler die als eerst zijn cijfers correct heeft weggekrast, wint de ronde. In deze tekst wordt er uitleg gegeven over de opzet van deze bingokaarten zodat het bingo spelen een stuk gemakkelijker is. Ook vertel ik wat over online bingokaarten kopen en krassen, de prijzen en hoe je ze bij de online bingo aanbieders kan kopen. Dit kan namelijk via iDeal en via je telefoon, maar hier volgt straks meer op.

De opzet van de kaarten


Om het bingo spelen een stuk makkelijker te maken is het handig om te weten hoe de opzet van de bingokaart is. De bingokaart heeft 5 kolommen, boven elke kolom staat een letter. De letters vormen het woord bingo. Boven aan de kaart staat dus B I N G O.

Onder deze letters staan kolommen met verschillende vakjes, in deze vakjes staan de getallen die weggestreept moeten worden. Het bingospel bestaat uit 75 getallen. Op een kienkaart staan natuurlijk niet alle 75 getallen, maar uit 24 getallen. Om ze gemakkelijk te kunnen vinden zijn de getallen in een bepaalde volgorde ingedeeld.

De getallen zijn als volgende ingedeeld: Onder de B staan de getallen 1 t/m 15, onder de I staan de getallen 16 t/m 30, onder de N staan de getallen 31 t/m 45, onder de G staan de getallen 46 t/m 60 en onder de I staan de getallen 61 t/m 75. Op de bingokaart staat elk cijfer maximaal één keer. Als je dit weet, is het gemakkelijk om bingo te spelen.

Online bingo


Online bingo spelen geeft veel mogelijkheden. Wanneer je online bingo speelt kan je de functie automatisch krassen aanzetten, hierdoor hoef je niet elke keer op je bingokaarten te kijken en kan je ondertussen bezigheden doen. De automatische krasser krast je getallen weg die genoemd zijn. Je kan er ook voor kiezen zelf de getallen weg te krassen als je dit leuk vind.

De prijs die naar de winnaar van de ronde gaat, verschilt elke ronde van hoogte. Dit komt doordat de prijs stijgt als er meer kaarten worden verkocht. Hoe meer bingokaarten er worden verkocht, hoe hoger de prijs dus word! Het kopen van de kaarten kan je ook automatisch op zetten, zo hoef je dus niet elke ronde weer nieuwe te kopen, maar wordt dit automatisch voor je gedaan. Bij Bingocams kan je per ronde kiezen of je één, twee, drie, zes of negen bingokaarten automatisch koopt per ronde. Je kan dit selecteren en dan worden er elke nieuwe ronden automatisch de door jou geselecteerde hoeveelheid bingo kaarten gekocht. Uiteraard kan je de hoeveelheid te kopen bingokaarten ook wijzigen wanneer je dit wilt.

Prijzen


De prijzen van de bingokaarten hangen af van in welke kamer je gaat spelen. De prijzen van de bingo kaarten verschillen van vijf, tien, vijfentwintig of vijftig cent per stuk. Wanneer je bijvoorbeeld een kamer binnen gaat waar de kaartprijs vijfentwintig cent per stuk is, koop je de speelkaarten voor dat bedrag. De bingokaarten kan je dus ook automatisch laten kopen, je selecteert dan in het blokje waar ook je saldo staat, hoeveel kaarten je de volgende ronde wilt kopen. Wanneer de ronde voorbij is worden er dan voor de volgende ronde automatisch deze kienkaarten gekocht.

Bingokaarten kopen


Je speelkaarten koop je met je speeltegoed. Hoeveel je bingo tegoed is, kan je altijd zien op de spelpagina. Het bingo tegoed kan je verdienen door bingo te spelen, door het te winnen van prijzen. Ook kan je je bingo te goed opwaarderen via iDeal of via je telefoon. Vaak zijn er ook acties en bonussen waar je gebruik van kan maken die je bingotegoed verhogen. Bij Bingocams kun je ook in de chatruimte speelsaldo winnen door chatspelletjes te spelen. Om op de hoogte te blijven van de acties en bonussen van Bingocams kan je de nieuwsbrief aanvragen, die je dan naar je e-mailadres gestuurd krijgt.

Tegoed opwaarderen


Om bingo te kunnen spelen moet je uiteraard bingo tegoed hebben. Bij aanmelding van deze aanbieder krijg je al een welkomstbonus van 3 euro waardoor je direct kan beginnen met spelen. Om verdere bingokaarten te kunnen kopen kan je bingo tegoed opwaarderen op twee manieren. Grote bedragen kan je opwaarderen via iDeal. Dit is een zeer betrouwbare manier, iDeal word namelijk onder andere ondersteund door de Rabobank, SNS bank, ING en ABN AMRO.

Deze banken hebben iDeal ontwikkeld, waardoor het een zeer betrouwbaar programma is. Er zijn regelmatig acties waarmee je saldo gratis verdubbeld word bij het opwaarderen. Als je twintig euro opwaardeert, krijg je dus veertig euro bingo tegoed. Het opwaarderen via iDeal is een echte aanrader voor de grote bingospelers. Opwaarderen via iDeal is namelijk gemakkelijk, snel en geeft veel voordelen zoals dat je gebruik kan maken van vele acties en bonussen!

Voor het opwaarderen van kleine bedragen is je telefoon handig. Je moet dan een nummer bellen, en je bingo tegoed word dan verhoogt met één euro en dertig cent. Dit is dus vooral aan te raden voor de kleinere bingospelers onder ons.

Bonus


Er zijn veel bonussen en acties bij het opwaarderen van je bingotegoed. Zoals ik al genoemd had, regelmatig word je bingotegoed automatisch verdubbeld bij het opwaarderen via iDeal. De bonussen en acties zijn de voordelen van het opwaarderen via iDeal. Verder is iDeal ook makkelijk omdat het snel gaat en het makkelijk te gebruiken is. Er zijn nog veel meer acties en bonussen waar je gebruik van kan maken. Als je hier van op de hoogte wilt blijven, is het aan te raden om de nieuwsbrief van Bingocams aan te vragen. Zo blijf je op de hoogte en weet je wat de nieuwste acties en bonussen zijn.

Misschien is het ook eens leuk op bij miljoenenjacht.nl/bingokaart te kijken. Dit is een nieuwe actie van de postcode loterij waar alle deelnemers mee kunnen doen voor het winnen van extra prijzen!

Top 3 Bingo aanbieders

Top 3 Bingo aanbieder Bonus Percentage Begin met spelen Review
1 Bingocams (Beste Bonus!) € 250 500% aanmelden bingo bingocams Review
2 Beterbingo € 150 300% aanmelden bingo beterbingo Review
3 TrendieBingo (Nieuw!) € 100 200% aanmelden bingo bingobink Review